Vinduespudsning til private og erhverv

Erhvervsrengøring Kolding

Erhvervsrengøring Kolding, så skal du helt sikkert ha et tilbud fra Bjørns Polering.

Vi tilbyder rengøring til virksomheder og erhverv – vi klarer både større virksomheder og institutioner som skal have gjort rent dagligt, eller kontorer m.m. om så det er en gang i ugen, en gang i måneden eller et helt andet interval.

Erhvervsrengøring

Vi tilbyder erhvervsrengøring i Kolding og områderne som, Vonsild, Bramdrupdam, Strandhuse, Stubdrup, Nørre Bjert, Seest, Eltang, Lilballe, Dalby, Rebæk, Ejstrup og Vranderup m.m.

Kontakt os allerede idag for et uforpligtende og gratis tilbud på erhvervsrengøring, eller lad os ringe dig op.

Erhvervsrengøring med fokus på:

  • Grundighed: Vi sørger for at rengøre alle overflader, hjørner og kroge i din virksomheds lokaler. Vi bruger moderne og effektivt udstyr samt miljøvenlige produkter til rengøringen.
  • Fleksibilitet: Vi tilpasser os Jeres ønsker og behov i forhold til frekvens, tidspunkt og omfang af rengøringen. Vi har faste og pålidelige medarbejdere, der kan komme når det passer kunden bedst.
  • Pris: Vi har konkurrencedygtige priser på erhvervsrengøring. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud baseret på en besigtigelse eller beskrivelse. Vi har ingen skjulte gebyrer eller bindinger.

Anmeldelser af erhvervsrengøring / vinduespudspudsning erhverv

Nice Beauty Kolding
Nicebeauty Kolding
via Google
Nicebeauty Kolding

Nicebeauty Kolding, er glade for at have Bjørns Polering som vores vindues mand. Fantastisk service, det værdsætter vi. Det kan klart anbefales.

Bjørns Polering - Godkendt anmeldelse
Saffronpsyk
via Google
Saffronpsyk

Godt arbejde til tiden. Fornuftige priser og venligt personale.

Essi Laub
Essi Laub Christensen
via Google
Essi Laub Christensen

Kvalitet og service helt i top.

Bjørns Polering - erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring priser

Når vi taler priser på rengøring erhverv, er der næsten lige så mange forskellige priser som der virksomheder. Priserne kan ofte være meget svære at gennemskue, da der tit er kørselstillæg og andet som lægges til den endelige pris.

For at Jeres virksomhed får den bedste pris på erhvervsrengøring, kommer vi normalt forbi og vurderer opgavens omfang. Ved at gøre dette, får i vores bedste pris i stedet for en pris hvor tage højde for uforudsete ting, og du slipper som kunde for at blive forvirret af rabatordninger og tillæg m.m.

Er du tilbudsjæger vil du sikker kunne finde rengøringsfirmaer der er billigere end os, men også nogle der er dyere end os. Men det er vigtigt at du får en god service, et flot resultat, og vi står inde for kvaliteten af vores erhvervsrengøring.

Vinduespudsning erhverv

Vinduespudser erhverv – det klarer vi også

Erhvervsrengøring er også vinduespudsning til erhverv!

Vi pudser flere erhvervskunder, blandt andet i Kolding gågade.

Når jeres butik får besøg skal facaden gerne være indbydende, og hvis ikke man får pudset sine vinduer med jævne mellemrum kan det ende med at se snusket ud og det kan skræmme kunder væk.

Så har du brug for vinduespudser til erhverv, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Vi kigger gerne forbi jeres erhvervsejendom for at vurdere opgaven og for at kunne give jer den bedste pris.

Bjørns Polering - Vinduespudser Kolding

Hvorfor vælge os til erhvervsrengøring

Der er mange fordele ved at vælge os som leverandør af erhvervsrengøring:

  • Erfaring: Vores folk har mange års erfaring i branchen og vi har et godt ry blandt deres kunder. Vi ved hvad der kræves for at levere en professionel service.
  • Kvalitet: Her hos Bjørns Polering har vi høje standarder for vores arbejde, hvilket sikrer en ensartet kvalitet hver gang. vi følger op på rengøringsresultaterne og tager gerne imod feedback fra vores kunder.
  • Service: Vi har en god kommunikation med vores kunder og er altid klar til at hjælpe eller rådgive om rengøringsspørgsmål. Vi er desuden venlige, imødekommende og servicemindede.