Vinduespudsning til private og erhverv

Vinduespolering Kolding

Få et uforpligtende tilbud fra Bjørns Polering!

Vi tilbyder vinduespolering for både erhverv og privat – vi klarer både store virksomheder, bilforhandlere, institutioner som skal have vasket vinduer og facader, samt pudset villaen, rækkehuset eller lejligheden.

Vinduespolering i Kolding området

Vi tilbyder vinduespolering i hele Kolding området, Vonsild, Bramdrupdam, Strandhuse, Stubdrup, Nørre Bjert, Seest, Eltang, Lilballe, Dalby, Rebæk, Ejstrup og Vranderup m.m.

Kontakt os allerede idag for et uforpligtende og gratis tilbud, eller lad os ringe dig op.

Vinduespolering Kolding centrum - Bjørns Polering

Vinduespolering priser

Hvad er prisen for vinduespolering Kolding. Det kan svinge meget, alt efter kvalitet, om der bliver tørret karme af, antal vinduesfelter og meget mere.

Vi vurderer vores pris ud fra antal vinduesfelter, hvor let er det at komme til, skal der bruges stige, kan vi bruge vaskeanlæg, skal vi flytte noget for at komme til, hvor lang tid det vil tage, men vigtigst også ud fra den kvalitet vi ønsker at levere.

Det betyder at et hus med f.eks. flere vinduer, kan koste mindre en med få vinduer. Derfor kigger vi næsten altid forbi for at vurdere en opgave, hvis der ønskes tilbud, inden vi pudser.

Pris på vinduespolering Kolding

For et klassisk 1 plans hus med f.eks. 15 vinduer uden sprosser og uden brug af stige kan du forvente følgende priser på vinduespolering i Kolding:

  • Pris udvendig 150-180,-
  • Pris indvendig 180-220,-

Spar ca 30% på vinduespolering Kolding

Regeringen har genindført det såkaldte håndværkerfradrag for private! Så du kan trække dine udgifter til vinduespudsning, rengøring og meget mere fra.

Fradraget betyder at den reelle pris på en vinduespudser, efter fradrag, vil give dig en besparelse på ca 1/3 af udgiften til vinduespolering.

Der er et særligt felt på selvangivelsen, hvor man skal skrive de samlede udgifter ind for året, så får man fradraget.30%