Vinduespudsning til private og erhverv

Vinduespolering Erhverv

Vinduespolering erhverv, så du kommet til den rette! Om det er ejendomsmægler, banker, butik, kontor, udstilling, institutioner eller andet har vi stor erfaring med den type vinduespudsning.

Som erhvervskunde præsenterer din butik eller facade din virksomhed. Og ønsker man et godt første indtryk skal der helst ikke se beskidt og snusket ud.

Når du bestiller en aftale om vinduespolering til erhverv, skal det være med en vinduespudser der leverer høj kvalitet og du kan stole på. Vi har flere udtalelser fra vores kunder, og vores anmeldelser taler for sig selv.

Vinduespolering erhverv ejendomsmægler Kolding

Vinduespolering erhverv Kolding

I Kolding og omegn tilbyder vi vinduespolering til både store og små virksomheder! Vi har flere erhvervskunder der får pudset, både i Kolding gågade, men også i byer og forstæderne omkring Kolding. Det kan f.eks. være i Bramdrupdam, Strandhuse, Vonsild, Lunderskov, Vester Nebel og byerne mellem Kolding og Grindsted.

Nogle butikker får pudset helt ned til hver uge og andre op til hver 4. uge. Det der er vigtigst for os, er at din virksomhed holdes pæn så kunder får et godt indtryk helt fra start.

Vinduespolering butik

En butiksrude der er møgbeskidt får ikke din butik til at skinne og se indbydende ud. Og da det for det meste er vinduespudsning udvendig, kommer vi normalt inden butikken åbner. Trænger det til en vinduespudsning indvendig tilbyder vi det af samme omgang som udvendig når du er der.

Ud fra lige netop din aftale planlægger vi det i vores ruteplanlægningssystem, og når vi så har været at pudse, sender vores system automatisk en faktura til dig eller din bogholder.

vinduespudsning erhverv - butik i kolding centrum

Vinduespolering erhverv

Vores vinduespudser, pudser altid med et smil, og vi tilbyder at pudse både hvor det er dig der flytter dine ting eller hvor vi gør det for dig. Vi respekterer din virksomhed og de ting du har, så vi pudser i et roligt tempo så vandet ikke sprøjter ud på dine produkter, udstilling eller vægge.

Tilbud på vinduespolering erhverv

Få et uforpligtende tilbud på Vinduespolering erhverv til din virksomhed. Vi kommer altid forbi og ser på opgaven inden du får et tilbud, på den måde sikrer vi at vi giver vores bedste pris første gang, og at vi har taget højde for hele opgaven.

Hvis det er i åbningstiden, hilser vi også gerne lige på. Så har i også mulighed for lige at se hvem det er der kommer og pudser hos jer.

Udfyld dine kontaktoplysninger i formularen herunder, så vender vi tilbage med et tilbud på din opgave hurtigst muligt.