Vinduespudsning til private og erhverv

Vinduespudser Kolding

Vinduespudser Kolding, så skal du helt sikkert ha et tilbud fra Bjørns Polering.

Vi pudser vinduer for både erhverv og privat – vi klarer både store virksomheder og institutioner som skal have vasket vinduer og facader, samt pudset villaen, rækkehuset eller lejligheden.

Vi kommer i hele Kolding området, Vonsild, Bramdrupdam, Strandhuse, Stubdrup, Nørre Bjert, Seest, Eltang, Lilballe, Dalby, Rebæk, Ejstrup og Vranderup m.m.

Kontakt os allerede idag for et uforpligtende og gratis tilbud, eller lad os ringe dig op.

Billig vinduespudser Kolding

Søger du efter en billig vinduespudser Kolding, så er du kommet til det rigtige sted.

Mange siger at pris og kvalitet hænger sammen, og det gør det også en stor del af vejen. Men her hos Bjørns Polering, har vi nogle af de bedste priser, og kvaliteten er stadig i top.

Få et uforpligtende tilbud fra en billig vinduespudser Kolding, kontakt os allerede i dag.

Vinduespudser Kolding

Vinduespudser Kolding priser

Hvad er prisen for en vinduespudser i Kolding. Det kan svinge meget, alt efter kvalitet, om der bliver tørret karme af, antal vinduesfelter og meget mere.

Vi vurderer vores pris ud fra antal vinduesfelter, hvor let er det at komme til, skal der bruges stige, kan vi bruge vaskeanlæg, skal vi flytte ting, hvor lang tid det vil tage, men vigtigst også ud fra den kvalitet vi ønsker at levere.

Det betyder at et hus med f.eks. flere vinduer, kan koste mindre en med få vinduer. Derfor kigger vi næsten altid forbi for at vurdere en opgave, hvis der ønskes tilbud, inden vi pudser.

Men for et hus med f.eks. 15 store glasfelter kan du forvente følgende vinduespudser priser:

Pris udvendig 150-180,-
Pris indvendig 180-220,-

Prisen er for vinduer uden sprosser og brug af stige

Hvorfor vælge os som din vinduespudser Kolding?

Bjørns Polering er en professionel vinduespudser i Kolding, og tilbyder både vinduespudsning og rengøring til erhverv og private. Du skal vælge os fordi:

Hvis du vil have et tilbud på vinduespudsning Kolding, kan du udfylde kontaktformularen her på siden. Hvis du vil have mere information om vores tjenester eller priser, kan du kontakte os her.

Anmeldelser af vinduespudser Kolding

Spar ca 30% på din vinduespudser i Kolding

Regeringen har genindført det såkaldte håndværkerfradrag for private! Så du kan trække dine udgifter til vinduespudsning, rengøring og meget mere fra.

Fradraget betyder at den reelle pris på en vinduespudser Kolding, efter fradrag, vil give dig en besparelse på ca 1/3 af udgiften til vinduespudsning.

Der er et særligt felt på selvangivelsen, hvor man skal skrive de samlede udgifter ind for året, så får man fradraget.