vinduespudser kolding

Vinduespudser Kolding

Vinduespudser Kolding, så skal du helt sikkert ha et tilbud fra Bjørns Polering.

Vi pudser vinduer for både erhverv og privat – vi klarer både store virksomheder og institutioner som skal have vasket vinduer og facader, samt pudset villaen, rækkehuset eller lejligheden.

Vi kommer i hele Kolding området, Vonsild, Bramdrupdam, Strandhuse, Stubdrup, Nørre Bjert, Seest, Eltang, Lilballe, Dalby, Rebæk, Ejstrup og Vranderup m.m.

Kontakt os allerede idag for et uforpligtende og gratis tilbud, eller lad os ringe dig op.

Billig vinduespudser Kolding

Leder du efter en billig vinduespudser i Kolding, så er du kommet til det rigtige sted.

Mange siger at pris og kvalitet hænger sammen, og det gør det også en stor del af vejen. Men her hos Bjørns Polering, har vi nogle af de bedste priser, og kvaliteten er stadig i top.

Få et uforpligtende tilbud fra en billig vinduespudser i Kolding, kontakt os allerede idag.

Tilbud vinduespudsning

Vi tager pt ikke nye kunder ind

Vinduespudser Kolding

Vinduespudser Kolding priser

Hvad er prisen for en vinduespudser i Kolding. Det kan svinge meget, alt efter kvalitet, om der bliver tørret karme af, antal vinduesfelter og meget mere.

Vi vurderer vores pris ud fra antal vinduesfelter, hvor let er det at komme til, skal der bruges stige, kan vi bruge vaskeanlæg, skal vi flytte noget for at komme til, hvor lang tid det vil tage, men vigtigst også ud fra den kvalitet vi ønsker at levere.

Det betyder at et hus med f.eks. flere vinduer, kan koste mindre en med få vinduer. Derfor kigger vi næsten altid forbi for at vurdere en opgave, hvis der ønskes tilbud, inden vi pudser.

Men for et hus med f.eks. 15 glasfelter kan du forvente følgende priser på vinduespudsning:

Pris udvendig 150-180,-
Pris indvendig 180-220,-

Prisen er for vinduer uden sprosser og brug af stige

Spar over 33% på vinduespudser arbejde

Regeringen har genindført det såkaldte håndværkerfradrag for private! Så du kan trække dine udgifter til vinduespudsning, rengøring og meget mere fra.

Fradraget betyder at den reelle pris på en vinduespudser, efter fradrag, vil give dig en besparelse på 1/3 af udgiften til rengøring.

Der er et særligt felt på selvangivelsen, hvor man skal skrive de samlede udgifter ind for året, så får man fradraget.